Winkels en Openbare gelegenheden

Een kunststofvloer die kwalitatief tegen een stootje kan, makkelijk schoon te houden is, een mooie uitstraling heeft en ook nog eens duurzaam is. Hier droomt elke beheerder van of dit nou voor een kantorencomplex is, een supermarkt, winkelcentrum of misschien wel een bioscoop. Veel vloeren die op dit moment in deze faciliteiten liggen vereisen veel onderhoud, zoals polijsten, waxen en wassen. Deze vloeren die minder ideaal zijn voor deze doeleinden kunnen zorgen voor klant overlast, niet beloopbaar en over het algemeen hogere kosten in de gehele levens cyclus van een vloer.

Er is een alternatief en hier kunnen wij u bij helpen, de coatings, gietvloeren of andere kunststofvloeren die wij aanbrengen vereisen geen speciale behandelingen. Eenmaal aangebracht hebben deze vloeren geen extra behoefte aan dure behandelingen, zoals polijsten of waxen. De vloeren zijn makkelijk te onderhouden met een bezem en een mop met schoon water.

Deze kunststofvloeren hebben een mooie esthetische uitstraling en zijn industrieel zeer sterk. Alle vloer systemen die we hier voor gebruiken zijn leverbaar in een ontelbaar aantal kleuren en we kunnen kunststofvloeren zelfs speciaal op kleur mengen als dat moet. Met onze oplossingen worden winkels, supermarkten of kantoren complexen een visitekaartje voor uw klanten. De mogelijkheden zijn oneindig en we kunnen ervoor zorgen dat zelfs bepaalde structuren op vloeren worden gepresenteerd denk hierbij aan belijning, logo’s of andere texturen.

Openbare ruimtes en winkels hebben twee dingen gemeen en dat zijn veel voetverkeer en een zware belasting. Wanneer gebruik wordt gemaakt van 1 van onze oplossingen zal deze veel minder snel slijten en zijn dure onderhoud kosten tot een minimum beperkt.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul ons offerte formulier in voor een vrijblijvende offerte. Wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden dat kan natuurlijk ook, bij Kunststofvloeren Friesland staat de koffie altijd klaar.

Onze klanten