Voedingsindustrie

Fabrieken in de voedingsindustrie (voedsel en dranken) zijn een hele uitdaging als het om kunststofvloeren gaat. Met ruimtes die constant intensief gebruikt worden is het van groot belang dat er een vloer wordt aangebracht die bestand is tegen constante vochtigheid, kokend water en hoge druk (schoonspuiten). Kunststofvloeren hebben in deze fabrieken dan ook veel te doorstaan.

Plantaardige oliën, dierlijke vetten en suikers zijn funest voor epoxy en kunnen deze dan dus ook helemaal weg vreten. Vloeren in de voedingsindustrie staan in sommige gevallen ook bloot aan veel zouten en alkalische verbindingen. Bovendien gebruiken fabrieken in de voeddingsindustrie veel chemicaliën, agressieve schoonmaak en desinfectie middelen. Naast al deze bovengenoemde belastingen hebben deze vloeren ook veel te verduren als het gaat om rolcontainers, heftrucks en nog veel meer. Uiteindelijk moeten deze vloeren dan ook de meest extreme omstandigheden kunnen weerstaan.

De vloeren in deze industrie moeten natuurlijk ook aan bepaalde richtlijnen voldoen, Kunststofvloeren Friesland werkt dan ook volgens de HACCP normen. Door onze jarenlange ervaring, de nodige vakkennis en ons enthousiasme staan wij garant voor een uiterst zorgvuldige uitvoering van uw opdracht. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul ons offerte formulier in voor een vrijblijvende offerte. Wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden dat kan natuurlijk ook, bij Kunststofvloeren Friesland staat de koffie altijd klaar.

Onze klanten