Restaurants

Kunststofvloeren die we in restaurants en hotels toepassen vereisen speciale aandacht. Deze vloeren moeten bijzonder duurzaam, makkelijk schoon te houden en veilig zijn. Daarnaast moeten we er voor zorgen dat we de flexibiliteit hebben om mee te gaan met het interieur en waar nodig de vloer hier op aanpassen.

De uitstraling van uw kunststofvloer kan er voor zorgen dat een ruimte chique of netjes overkomt. Van hotels tot restaurant, resorts, theaters en nog veel meer faciliteiten kan een vloer voor een huiselijk en gastvrij gevoel zorgen. Ook moeten deze kunststofvloeren tegen hoge slijtage kunnen door het dagelijks vele voetverkeer.

Naast de zicht locaties zijn er ook nog ruimtes op de achtergrond waar hard gewerkt wordt. Dit zijn bijvoorbeeld keukens, magazijnen, wasruimtes en kleedkamers. Doordat hier veel met water wordt gewerkt kan het verraderlijk glad zijn het is daarom belangrijk om te zorgen voor een anti slip vloer op deze locaties. Zo doet u er alles aan om de veiligheid van uw werknemers te garanderen.

De mogelijkheden zijn oneindig en we kunnen ervoor zorgen dat bepaalde structuren op vloeren worden gepresenteerd denk hierbij aan belijning, logo’s of andere texturen.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul ons offerte formulier in voor een vrijblijvende offerte. Wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden dat kan natuurlijk ook, bij Kunststofvloeren Friesland staat de koffie altijd klaar.

Onze klanten