Onderwijs

Van basisscholen tot universiteiten, vloeren in onderwijs instellingen hebben heel wat te verduren denk hierbij aan constant voetverkeer. Terwijl studenten niet nadenken waarover zei lopen is het natuurlijk belangrijk dat hier een kwalitatief goede vloer wordt aangebracht. Studenten hebben in de meeste gevallen niet in de gaten wat het belang is van een vloer die goed schoon te houden is.

Wanneer er een kunststofvloer in een instelling als deze wordt aangebracht is het belangrijk om er voor te zorgen dat deze vloeren ook esthetisch een mooie uitstraling hebben. Een moderne vloer met een frisse uitstraling kan bijdragen aan het creëren van een positief leerklimaat met name bij zeer jonge kinderen. Kunststofvloeren met een iets donkere tint en uitstraling kunnen voor een rustig klimaat zorgen en hierbij hebben oudere kinderen weer profijt van. Een rustieke uitstraling zorgt namelijk voor een betere concentratie. Een nette en moderne vloer zorgt dus voor een fijne en prettige leeromgeving. De mogelijkheden zijn oneindig en we kunnen ervoor zorgen dat bepaalde structuren op vloeren worden gepresenteerd denk hierbij aan belijning, logo’s of andere texturen.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul ons offerte formulier in voor een vrijblijvende offerte. Wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden dat kan natuurlijk ook, bij Kunststofvloeren Friesland staat de koffie altijd klaar.

Onze klanten