Luchtvaart en Transport

Of je nu op een terminal loopt of ergens in een showroom staat het kan maar zo zijn dat je op een vloer van Kunststofvloeren Friesland loopt. Het is ook niet gek dat veel bedrijven voor onze vloersystemen kiezen, al onze vloeren kunnen tegen zware belasting en hebben een hoge slijtvastigheid. In de luchtvaart en transport sector zijn dit toch wel de belangrijkste eisen waar aan een kunststofvloer moet voldoen. Wanneer dit voor een luchtvaart terminal, showroom, professionele garage of een andere voorziening in deze sector is wij zijn hier gespecialiseerd in.

Vliegtuigen, treinen, vrachtauto’s, personenauto’s en motorfietsen en nog veel meer voertuigen hebben veel onderhoud nodig dat betekent veel vet, olie, benzine en oplosmiddelen. Zonder de juiste vloer coating kunnen poreuze beton vloeren deze middelen zeer makkelijk absorberen en uitgroeien tot grote veiligheids- risico’s. Daarom zijn onze kunststofvloeren zeer toepasbaar in de sector luchtvaart en transport, deze oplossingen zijn anti slip en niet poreus waardoor we een veilige vloer kunnen aanbieden. Wanneer u opzoek bent naar een veilige kunststofvloer op een vliegveld, autoshowroom, garage of misschien wel een treinstation bij ons bent u aan het juiste adres.

Vloeren in luchthaventerminals, treinstations, bus depots of huur auto faciliteiten hebben een ding gemeen en dat is 24/7 voetgangers verkeer. Schurend vuil en zand, harde of puntige schoenen, gesleepte bagage, gemorst voedsel of drank en zelfs reizende huisdieren vloeren in deze branche moeten bestand zijn tegen deze dagelijkse belasting. Daarnaast moeten sanitaire of voedsel voorzieningen natuurlijk tegen schoonmaak middelen en constante belasting bestand zijn.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul ons offerte formulier in voor een vrijblijvende offerte. Wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden dat kan natuurlijk ook, bij Kunststofvloeren Friesland staat de koffie altijd klaar.

Onze klanten