Hulpdiensten

Onze medewerkers van de verschillende hulpdiensten zijn allereerst natuurlijk al echte helden en daarom verdien ook zij het beste als we het over vloeren hebben. Onze kunststofvloeren zijn hiervoor de beste oplossing en zijn kwalitatief ontzettend sterk.

Omdat onze hulpdiensten 24/7 klaar staan is het belangrijk dat zij een juiste vloer hebben die makkelijk schoon te houden is en voorzien is van een antislip laag (plaatselijk). Wanneer er een melding is dan kunnen zij zich niet veroorloven om zich met dit soort veiligheid- risico’s rekening te houden. Het kan ook zijn dat er onderhoud wordt gepleegd aan diverse voertuigen en dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat deze vloeren tegen een stootje kunnen. De vloeren die Kunststofvloeren Friesland gebruikt in deze faciliteiten zijn bestand tegen deze dagelijkse werkzaamheden. Schoonmaak middelen of chemische vloeistoffen voor ons geen probleem.

In kleedkamers, kantoren en andere gemeenschappelijke ruimtes moeten vloeren tegen hoge slijtage bestand zijn. Wij leveren vloeren die decoratief en kwalitatief uitermate geschikt zijn voor deze operaties. Daarnaast is er een ruime keus uit kleuren en andere oplossingen op decoratief gebied. De mogelijkheden zijn oneindig en we kunnen ervoor zorgen dat bepaalde structuren op vloeren worden gepresenteerd denk hierbij aan belijning, logo’s of andere texturen.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul ons offerte formulier in voor een vrijblijvende offerte. Wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden dat kan natuurlijk ook, bij Kunststofvloeren Friesland staat de koffie altijd klaar.

Onze klanten