Productiebedrijven

We weten dat vloeren in fabrieken veel moeten doorstaan als het gaat om slijtage, belasting en chemicaliën. Het is dan ook niet vreemd dat kunststofvloeren in deze branche veel hebben te verduren. De vloersystemen die wij toepassen in deze industriële sector zijn bestand tegen al deze dagelijkse bewegingen. Daarnaast zijn al deze vloeren bestand tegen chemicaliën en zijn deze kunststofvloeren makkelijk schoon te houden.

Deze vloeren voldoen aan strenge eisen en zijn daarom uitermate geschikt voor opslagplaatsen, assemblagelijnen, magazijnen, fabrieken en werkplaatsen. Omdat iedere vloer een andere toepassing heeft is het belangrijk om eerst uit te zoeken welk systeem past bij de situatie. Elk vloersysteem heeft zijn eigen unieke prestatie, het is dus van groot belang om hier juist advies over in te winnen. De mogelijkheden zijn oneindig en we kunnen ervoor zorgen dat bepaalde structuren op vloeren worden gepresenteerd denk hierbij aan belijning, logo’s of andere texturen.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul ons offerte formulier in voor een vrijblijvende offerte. Wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden dat kan natuurlijk ook, bij Kunststofvloeren Friesland staat de koffie altijd klaar.

Onze klanten