Dierenopvang/faciliteiten

De kunststofvloeren die in een dierenopvang of praktijk worden aangebracht kunnen erg variëren afhankelijk van de dieren en het gebruik van ruimtes is het noodzaak een juiste vloer te kiezen. Een ding hebben ze wel gemeen en dat is de behoeft aan een vloersysteem dat ondoorlatend is voor dierlijk afval, geur absorptie, verkleuring en agressieve schoonmaakmiddelen. De kunststofvloeren die wij leveren zijn hier tegen bestand en voldoen aan de HACCP normen en kunnen waar nodig met een vloeistofdichtheids certificaat op worden geleverd.

Wanneer het nou om poten, klauwen of schoenen gaat vloeren in een opvang of praktijk moeten tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het verschrikkelijk belangrijk dat dit niet ten koste gaat van de gevoelige voetbedden die dieren hebben. Ook moeten deze vloeren makkelijk te reinigen zijn en is het soms aannemelijk om voor een anti slip vloer te kiezen.
Hygiëne is een belangrijke eigenschap in faciliteiten als deze en daarom moeten deze vloeren ook makkelijk te reinigen zijn zonder dat dit schadelijk is voor de vloer. Normale beton vloeren zijn doorgaans niet helemaal vloeistofdicht en kunnen zeer makkelijk vuil absorberen en ziektekiemen vasthouden. Het is verstandig om vloeren in omgevingen als deze op afschot te leggen zodat water en vuil geleidelijk naar een put kan stromen.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul ons offerte formulier in voor een vrijblijvende offerte. Wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden dat kan natuurlijk ook, bij Kunststofvloeren Friesland staat de koffie altijd klaar.

Onze klanten